onsdag 24 oktober 2012

Nu kan alla Huddingebor nominera till årets pedagog och ledare

Från och med i år så har vi öppnat upp så att elever, föräldrar, mor- och farföräldrar, kollegor - ja, helt enkelt alla, kan nominera den där läraren eller rektorn som man verkligen känner har gjort skillnad. Det kan inte sägas tillräckligt ofta; skickliga lärare är avgörande för elevernas kunskapsinhämtning. Därför är det också viktigt att vi på olika sätt uppskattar de pedagoger som gör ett extra bra jobb och synliggör deras arbete så att fler kan inspireras av det.

Årets pedagog är en särskild festkväll, som Folkpartiet tog initiativ till för ett par år sedan, där vi låter våra inspirationskällor stå i rampljuset. Från och med förra året delas även pris ut till de som står bakom och skapar förutsättningar för det engagerade arbetet som sker på förskolor och skolor, i form av priset till Årets ledare.

Jag har varit ute och besökt de lärare och rektorer inom grundskolan som erhöll priset förra året och ni kan läsa om dessa besök här på min blogg. Jag imponeras ständigt av hur många duktiga lärare och rektorer vi har i Huddinge och jag är glad att vi kan uppmärksamma dessa på olika sätt.

All information om tävlingen och anmälningsformulär finns på Huddinge kommuns webbplats, www.huddinge.se/aretspedagog

Anmälan är öppen till den 16 november och prisutdelning sker i slutet av januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar