måndag 7 juni 2010

6 juni i VårbyHär är lite bilder från gårdagens nationaldagsfirande. Överst: folkdanslag i fina dräkter. Underst: Migrationsminister Tobias Billström, företrädare för Marockanska föreningen, min partikollega Alexandra Birk och jag är med på denna gruppbild.

2 kommentarer:

 1. Jag åkte förbi nationaldagsfirandet i Vårby med en bekant ifrån Kanada. Han förfasades över att man viftade med annat än just svenska flaggor på en svensk nationaldag. Att göra något sådant i andra länder skulle ses som en ren kränkning mot det nya landet. I Kanada hade det varit otänkbart.

  Det spelades inte heller särskilt mycket svensk musik på nationaldagsfirandet i Vårby. Det svenska får stå tillbaka och befinner sig på ständig reträtt till förmån för det "mångkulturella". Vad har ni i Folkpartiet emot Sverige och oss svenskar egentligen? Får jag fråga det?

  SvaraRadera
 2. Fråga på du. Vi har inget emot varken svenskar eller några andra. Jag tycker firandet i Vårby var trevligt med en bra blandning av musik och uppträdande. Men smaken är ju som baken...

  I helgen var det ju prinsessbröllop och då viftades det med alla möjliga flaggor då med men jag tror ingen ser det som en kränkning mot Sverige.

  Måste det alltid vara vi mot dom? Kan det inte få vara vi tillsammans?

  SvaraRadera