lördag 24 april 2010

Ingen främlingsfientlighet i min brevlåda tack!

Idag är Huddingedagarna i full gång i Huddinge centrum. I Folkpartiet Huddinges monter kan man hämta ett klistermärke med texten "Ingen främlingsfientlighet i min brevlåda tack!".

Alltför ofta klumpas invandrare ihop till ett kollektiv och utmålas som grupp som ett problem. Detta kan vi liberaler aldrig att acceptera. Människor som flyttar till Sverige ska inte ses som ett problem utan snarare tvärtom, en källa till mänsklig och ekonomisk tillväxt. Jag blir rent ut sagt förbannad över den främligfientlighet som sprider sig i Europa och Sverige och alldeles för ofta även i min brevlåda och jag hoppas många med mig kommer att sätta klistermärket på sina brevlådor.

4 kommentarer:

 1. "en källa till mänsklig och ekonomisk tillväxt"

  När massinvandringen endast har motsatt effekt, varför skall man då ljuga?

  SvaraRadera
 2. Självklart ställer vi upp och är så liberala att vi försöker stoppa vissa åsikter. Allt för (o)friheten...

  Du har aldrig reflekterat över att försöka bekämpa orsaken till Sverigedemokraternas framgångar istället för människors rätt att få tycka, tänka och rösta som de vill? Din "liberalism" skrämmer mig, jag ångrar bittert att jag i ett svagt ögonblick lade min röst på Folkpartiet i kommunalvalet i en falsk förhoppning om att det var just ett liberalt parti...

  SvaraRadera
 3. Som liberal står jag givetvis för att alla ska få tänka, tycka och rösta fritt. Därför tycker jag att det är upp till var och en om att sätta vad de vill på sin brevlåda och många med mig upprörs över att få främlingsfientliga budskap i sin brevlåda så därför gör vi denna kampanj.

  Det som liberal verkligen oroar mig är när folk klumpas ihop i kollektiv och som grupp ses som ett problem.

  SvaraRadera
 4. Ni klumpar ganska så tydligt ihop folk i kollektiv i er kampanj, men det verkar inte du reflektera över? Vilka politiska frågor tycker du att det är okej att ha åsikter om, vad får man och vad får man inte tycka i ditt Sverige? Får man inte reagera på invandrar-relaterad brottslighet? Upplys mig gärna!

  Var det inte Stig Strandberg som skrev en debattartikel om att ta avstånd ifrån politiskt våld och hotades av uteslutning, av just Folkpartiet? Ni är ju i praktiken ny-fascister, hur kan du inte se det själv? Det är skrämmande!

  Hälsa Stig Strandberg, om ni inte redan verbalt lynchat och uteslutit honom. Jag tror i och för sig att han klarar sig bättre utan Folkpartiets taktfasta marscherande.

  Länge leve friheten, länge leve demokratin!

  SvaraRadera