torsdag 17 februari 2011

Årets pedagoger är ingen tävling

Årets pedagoger är ingen tävling. Årets pedagoger är ett sätt att uppmärksamma alla de lärare, förskollärare och andra pedagoger som varje dag gör ett fantastisk arbeta ute på våra skolor och förskolor. Vi vill lyfta fram det goda arbete som sker i Huddinge och för en kväll rulla ut röda mattan, bjuda på underhållning och låta våra duktiga lärare och pedagoger vara i fokus.

De som får årets pris har på ett eller annat sätt gjort skillnad och därigenom inspirerat andra. De har nominerats av sina chefer, kollegor, elever eller elevernas föräldrar för att uppmärksammas för sin insats. På så vis är förhoppningen bakom Årets pedagager större än att dela ut ett pris. Genom att uppmärksamma deras goda arbete vill vi sprida deras idéer och framgångsrika arbetssätt till fler skolor och förskolor i kommunen, så att vi ständigt utvecklas och strävar efter att bli bättre.


Insändaren publicerades i denna veckas Mitt i Huddinge.

2 kommentarer:

  1. Det är viktigt att konstatera att Årets pedagog inte är någon tävling utan ett positivt sätt att lyfta fram det viktiga arbete som pedagogerna gör.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig. Meningen är att vi visar våra lärare att deras arbete är viktigt och uppskattat.

    SvaraRadera