onsdag 24 mars 2010

Besked från (S) om skatten??!!

I dagens DN kan man läsa att (S) vill behålla skatten oförändrad i Huddinge. Intressant. Deras budgetförslag i kommunen har hittills inte vittnat om detta. För här lägger de sig på en klart högre nivå av utgifter än vad man i en tid av ekonomisk osäkerhet borde. För att finansiera deras budgetlöften mer än ett år så krävs antingen en skattehöjning eller pengar från ovan. På en rak fråga i fullmäktige kunde de inte lämna besked men om man får tro DN så är det alltså det senare de hoppas på. Eller kommer de att göra som på riksplanet och låta (V) bestämma? Då blir det med all säkerhet en skattehöjning.

2 kommentarer:

  1. Trams. Socialdemokraternas budgetförslag i Huddinge är balanserat - utan skattehöjning. Det går att göra mer bättre i Huddinge utan att höja skatten.

    Folkpartiet gör tråkigt nog gärna drastiska neddragningar i välfärden "för säkerhets skull". Vem som dikterar villkoren i alliansen spelar egentligen ingen roll. Skillnaden högerpartierna emellan är väl inte ens av akademiskt intresse längre.

    SvaraRadera
  2. Vi är bra på att komma överrens i Alliansen men vi är helt klart olika partier. Min fundering handlar hur ni kommer överrens när skillnader är så avgrundsstora.

    SvaraRadera