fredag 30 januari 2015

Årets lärare i Huddinge

För sjätte året i rad utsåg vi årets pedagoger i Huddinge. Trots att jag inte längre är grundskolenämndens ordförande fick jag äran att dela ut priset till en av dessa. Fyra välförtjänta pristagare utsågs inom grundskolan.


Årets pedagog: Anders Enström, lärare på Östra grundskolan, som verkligen anstränger sig för att nå varje elev och vars arbetssätt beskrivs som magiskt av eleverna.


Årets pedagog: Malou Olsson, lärare på Visättraskolan, som lyckats lyfta sina elevers resultat på de nationella proven i matematik från tidigare 29 procent med godkänt till 90 procent på ett år!


Årets ledare: Semira Wickström, rektor på Visättraskolan, som vänt hela skolans utveckling både vad det gäller trivsel och trygghet som kunskapsresultat och medarbetare som trivs.
Årets entreprenöriella lärare: Carina Hafrén, lärare på Östra grundskolan, som tar ung företagsamhet till nya höjder när hon arbetar med det redan på högstadiet.


Läs mer på; http://huddinge.se/sv/utbildning-och-barnomsorg/nyheter-utbildning-och-barnomsorg/vinnarna-i-arets-pedagoger-och-arets-chef/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar