onsdag 21 augusti 2013

Vem vill du ska styra Huddinge?

Visst känner du någon person du tror skulle göra en bra insats som förtroendevald? Någon som du gärna skulle ha som din representant i kommunen eller i landstinget? Någon som tillsammans med oss kan lyfta Huddinge och och skapa ett mer liberalt samhälle?

Ta då chansen och nominera till Folkpartiets valsedel!

1. Fundera på vem eller vilka du vill föreslå

2. Lämna dina förslag via www.folkpartiet.se/huddinge före 14 september.

3. Vi kontaktar dem du föreslår

Mer information hittar du på  www.folkpartiet.se/Huddinge

tisdag 20 augusti 2013

Välkomna tillbaka till skolan!

Idag är det skolstartsdag i Huddinges grundskolor. Många pirriga 6-åringar gör sin första skoldag. Kompisar som inte setts under sommaren möts igenom och en nytt läsår med nya utmaningar och ny kunskap väntar. Jag välkomnar alla våra härliga elever tillbaka och hoppas ni ska få ett riktigt bra skolår.

Nytt för det här skolåret är också att två nya skolor öppnar. Den ena är Internationella Engelska skolan som har klasser från årskurs 6 och uppåt och ligger på Regulatorvägen i Flemingsberg. Den andra är Skapaskolan som ligger på Gamla Stockholmsvägen i Glömsta och som börjar med förskoleklass och upp till femman. Jag har haft förmånen och besöka båda skolorna den senaste veckan och är imponerad över hur snabbt de har lyckats få till så väl lokaler som lärare och allt annat som hör en skola till. Jag hälsar dem välkomna till Huddinge och önskar dem lycka till.


Christer Holger, grundare av Skapaskolan utanför skolan.



 
Barbara Bergström, grundare av Internationella Engelska skolan och jag.